Popa Rusu 22, București

tehnic.betania@poparusu.ro

0745 841 910

Conferința anuală a familiilor 2016 – 30 august – 3 septembrie

CONFERINȚA ANUALĂ A FAMILIILOR 30 august – 3 septembrie

Biserica Betania – Popa Rusu este o familie spirituală în care dorim ca fiecare familie să poată dezvolta o relație cu Dumnezeu și cu alții și să găsească un loc de slujire. Pentru aceasta vă invităm să participați la conferința anuală pentru familii, organizată în parteneriat cu biserica Fellowship Bible Church și cu participarea pastorului Brian Tryhus.

Cele 5 zile de conferință se vor desfășura la 1130 de metri altitudine, într-o locație în mijlocul naturii, într-un sat tradițional de munte românesc, înconjurat de munții Bucegi și Piatra Craiului (www.mistralresort.ro). Pe lângă drumețiile montane, vom avea parte și de multe alte activități recreative.

Perioada: 30 august – 3 septembrie
Locuri: 25 familii (soț și soție)
Preț 600 RON/familie (include cazare și trei mese)
Transportul nu este inclus în preț

ÎNSCRIEREA ȘI REZERVAREA LOCULUI se face prin achitarea unui avans de 200 RON, până la finalul lunii iunie, în limita locurilor disponibile, la casieria bisericii.
Pentru mai multe detalii, inclusiv legate de costurile aferente aducerii copiilor cu dumneavoastră, vă rugăm să luați legătura cu pastorul Radu Oprea la telefon 0771.780.471 sau prin email rcoprea@gmail.com.

Mistral Resort *** Moieciu de Sus

CONFERINȚA ANUALĂ A FAMILIILOR 30 august – 3 septembrie

Descărcați PDF-ul pentru mai multe informații legate de CONFERINȚA ANUALĂ A FAMILIILOR din 30 august – 3 septembrie 2016.